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Ms. LeeAnn M. Quinn
City Secretary
600 North Bell Boulevard
Cedar Park, Texas 78613
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0R2010-12507

Dear Ms. Quinn:

You ask whether certain information is subject to required public disclosure under the
Public Information Act (the "Act"), chapter 552 ofthe Government Code. Your request was
assigned ID#391790 (City Ref. No. 10-507).

The City of Cedar Park (the "city") received a request for a specified incident report. You
claim that the submitted information is excepted from disclosure under section 552.108 of
the Government Code. We have considered the exception you claim and reviewed the
submitted information.

Section 552.101 ofthe Government Code excepts from disclosure "information considered
to be confidential by law, either, constitutional, statutory, or by judicial decision." Gov't
Code § 552.101. Section 552.101 encompasses information made confidential by other
statutes, including section 261.201 of the Family Code, which provides in relevant part:

(a) Except as provided by Section 261.203, the following information is
confidential, is not subject to public release under [the Act] and may be
disclosed only for purposes consistent with this code and applicable federal
or state law or under rules adopted by an investigating agency:

(1) a report ofalleged or suspected abuse or neglect made under this
chapter and the identity of the person making the report; and

(2) except as otherwise provided in this section, the files, reports,
records, communications; au~iotapes,videotapes, and working papers
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used or developed in an investigation under this chapter or in
providing services as a result of an investigation.

(k) Notwithstanding Subsection (a), an investigating agency, other than the
[Texas Department of Family and Protective Services] or the Texas Youth
Commission, on request, shall provide to the parent, managing conservator,
or other legal representative of a child who is the subject of reported abuse
or neglect, or to the child if the child is at least 18 years of age, information
concerning the reported abuse or neglect that would otherwise be confidential
under this section. The investigating agency shall withhold information
under this subsection if the parent, managing conservator, or other legal
representative of the child requesting the information is alleged to have
committed the abuse or neglect.

Fam. Code § 261.201(a), (k). Upon review, we find the. submitted information consists of
a report of alleged or suspected child abuse made under chapter 261. See id. § 261.001(1),
(4) (defining "abuse" for purposes ofsection 261.201); id. § 101.003(a) (defining "child" as
a person under eighteen years of age who is not and has not been married and who has not
had the disabilities ofminority removed for general purposes). Therefore, this information
falls within the scope of section 261.201. We note thC( requestor is a parent of the child
victim listed in the submitted report. However, the requestor is alleged to have committed
the alleged or suspected abuse; thus, the requestor does not have a right of access under
section 261.201(k). You have not indicated that the city has adopted a rule governing the
release of this type of information; thus, we assume no such rule exists. Given that
assumption, we conclude the city must withhold the submitted report in its entirety under
section 552.101 ofthe Government Code in conjunction with section 261:201 ofthe Family
Code. We note that basic information must not be released when a report is confidential
under section 552.101 ofthe Government Code in conjunction with section 261.201 ofthe
Family Code. l See Open Records Decision No. 440 at 2 (1986) (construing statutory

,predecessor to section 261.201).

This letter ruling is limited to the particular information at issue in this request and limited
to the facts as presented to us; therefore, this ruling must not be relied upon as a previous
determination regarding any other information or any other circumstances.

This ruling triggers important deadlines regarding the rights and responsibilities of the
governmental body and ofthe requestor. For more information concerning those rights and
responsibilities, please visit our website at http://www.oag.state.tx.us/open/index orl.php,
or call the Office of the Attorney General's Open Government Hotline, toll free,

lAs our ruling is dispositive, we do not address your arguments against disclosure.
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at (877) 673-6839. Questions concerning the allowable charges for providing public
information under the Act must be directed to the Cost Rules Administrator ofthe Office of
the Attorney General, toll free at (888) 672-6787.

Sincerely,

~----
Vanessa Burgess
Assistant Attorney General
Open Records Division
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