
November 21,2011 

ATTORNEY GENERAL OF TEXAS 

GREG ABBOTT 

Ms. Susan Camp-Lee 
Sheets & Crossfield, P.c. 
309 East Main Street 
Round Rock, Texas 78664 

Dear Ms. Camp-Lee: 

OR2011-17131 

You ask whether certain information is subject to required public disclosure under the 
Public Information Act (the "Act"), chapter 552 ofthe Government Code. Yourrequest was 
assigned ID# 436975. 

The Round Rock Police Department (the "department"), which you represent, received a 
request for a specified incident report. You claim the requested information is excepted from 
disclosure under section 552.101 of the Government Code. We have considered the 
exception you claim and reviewed the submitted information. 

Section 552.101 ofthe Government Code excepts from disclosure "information considered 
to be confidential by law, either constitutional, statutory, or by judicial decision." Gov't 
Code § 552.101. This section encompasses information made confidential by other statutes, 
such as section 58.007 ofthe Family Code. Section 58.007 provides for the confidentiality 
of juvenile law enforcement records related to delinquent conduct that occurred on or after 
September 1, 1997. See Fam. Code § 51.03 (defining "delinquent conduct"). 
Section 58.007(c) provides the following: 

(c) Except as provided by Subsection (d), law enforcement records and files 
concerning a child and information stored, by electronic means or otherwise, 
concerning the child from which a record or file could be generated may not 
be disclosed to the public and shall be: 
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(1) if maintained on paper or microfilm, kept separate from 
adult files and records; 

(2) if maintained electronically in the same computer system 
as records or files relating to adults, be accessible under 
controls that are separate and distinct from controls to access 
electronic data concerning adults; and 

(3) maintained on a local basis only and not sent to a central 
state or federal depository, except as provided by 
Subchapters B, D, and E. 

Id. § 58.007(c). For purposes of section 58.007(c), "child" means a person who is ten years 
of age or older and under seventeen years of age. See id. § 51.02(2). Upon review, we agree 
the submitted information constitutes law enforcement records of a juvenile who engaged 
in delinquent conduct after September 1, 1997. You do not inform us, and it does not appear, 
that any of the exceptions in section 58.007 apply to this information. Thus, the submitted 
information is confidential under section 58.007(c) ofthe Family Code. 

You assert that because the requestor is an investigator with the Texas State Board of 
Pharmacy (the "board"), section 411.122(a) ofthe Government Code provides the requestor 
a right of access to criminal history record information ("CHRI") contained in the submitted 
records. Section 411.122 provides that a state agency licensing or regulating members of a 
particular trade, occupation, business, vocation, or profession is entitled to obtain from the 
Texas Department of Public Safety ("DPS") CHRI that relates to an applicant for or holder 
of a license, or a person who requests a determination of eligibility for a license, from the 
agency. See Gov't Code § 411.122(a). The board is one of the agencies subject to 
section 411.122. See id. § 411.122(d)(14). An entity authorized to obtain from DPS CHRI 
related to a person and maintained by DPS is also authorized to obtain CHRI from any other 
criminal justice agency in the state related to that person. See id. § 411.087(a). 

We note, however, the requestor states one of the offenders is a pharmacy technician, an 
occupation regulated, but not licensed, by the board. See Gcc. Code §§ 568.001 (pharmacy 
technician must pass certification examination), .002 (pharmacy technician must register 
with board annually or biennially). The requestor does not state one of the offenders is a 
license holder or applicant or that the offender has requested a determination of eligibility 
for a license from the board. Thus, section 41l.122(a) is inapplicable in this instance. 
Accordingly, the department must withhold the submitted information under section 552.101 
of the Government Code in conjunction with section 58.007(c) of the Family Code. 

This letter ruling is limited to the particular information at issue in this request and limited 
to the facts as presented to us; therefore, this ruling must not be relied upon as a previous 
determination regarding any other information or any other circumstances. 
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This ruling triggers important deadlines regarding the rights and responsibilities of the 
governmental body and of the requestor. For more information concerning those rights and 
responsibilities, please visit our website at http://www.oag.state.tx.us/openlindex orl.php, 
or call the Office of the Attorney General's Open Government Hotline, toll free, 
at (877) 673-6839. Questions concerning the allowable charges for providing public 
information under the Act must be directed to the Cost Rules Administrator ofthe Office of 
the Attorney General, toll free, at (888) 672-6787. 

Sincerely, 

Cindy Nettles 
Assistant Attorney General 
Open Records Division 

CN/dls 

Ref: ID# 436975 

Enc. Submitted documents 

c: Requestor 
(w/o enclosures) 


