
Mr. Lynn Brown 
Administration 
Texas State Board of 

Plumbing Examiners 
P. 0. BOX 4200 
Austin, Texas 78765 

Dear Mr. Brown: 

November 29, 1990 

Lo-go-100 

you ask about the application of the rule discussed in 
Letter Opinion m-90-57 (1990) to a specific fact situation. 
That letter opinion interpreted the Plumbing License Law, 
article 6243-101, V.T.C.S., and concluded that school 
district maintenance personnel. could, without a license, 
engage in plumbing work that is incidental to and in connec- 
tion with their maintenance work'for the school district. 
See also Attorney General Opinion WW-517 (1958). 

you ask whether unlicensed school district personnel 
may "remodel a maintenance building that has no plumbing and 
convert it into a locker room. n You state that, in this 
case, unlicensed personnel would install the new plumbing. 
We think it is clear that such work would not be merely 
wincidental' to maintenance work. 

Yours very truly, 

Sarah Woelk, Chief 
Letter Opinion Section 
Opinion Committee 

SW/led 
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