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ADJUTANT GENERAL’S DEPARTMENT 
Opinion Commitgt, 

Auslin, Texas 787636218 
p~~u~g~ q&c\;\4 \ 

Dan Morales VIA FACSIMILE TRANSMISSION 
Attorney General of Texas 
Supreme Court Building 

Dear General Morales: 

I request your opinion on whether the activities of the Texas National Guard are 
subject to the Hazard Communication Act (Texas Health and Safety Code, Chapter 502). 

That Act applies only to “employers who am not required to comply with the OSHA 
standard” [Section 502.004(a)]. As is amply demonstrated by the enclosures, not only is ihe 
Texas National Guard in fact “required to comply with the OSHA standard,” but in fact the 
Occupational Safety and Health Administration has exercised jurisdiction ovef,our activities 
in the past. 

Should these documents not address any questions you may have, we have many 
other papers which address additional aspects of our coverage under OSHA standards. For 
this or any other information, please contact my State Judge Advocate General, Colonel 
Jack L. Slayton. at 4655057. 

Thank you for your attention to this matter. 

Adjutant General 


